сряда, 23 февруари 2011 г.

ГЕО МИЛЕВ | Септември | Е-КНИГА | EPUB | Безплатно издание

Гео Милев
Издателство КОНТЕКСТ чрез интернет книжарницата КНИГИТЕ.НЕТ предлага БЕЗПЛАТНО издание в EPUB формат за електронни четци и други дигитални устройства за четене на Е-КНИГИ. Книгите се изпращат по електронната поща след регистрация на потребителя и осъществяване на поръчка в КНИГИТЕ.НЕТ.

При оформянето на безплатните издания си поставихме за цел да постигнем 100% четимост на кирилските шрифтове на максимален брой дигитални устройства. Паралелно с това се стараем да запазим модерните начертания на кирилските букви (известни като българска кирилица) и за целта сме разработили собствен шрифт. За жалост безплатните дигитални четци нехаят за нашето старание и своеволно подменят вградения в книгата шрифт, както и отказват да разпознават вградените стилове, съдържанието, препратките, което прави четенето на изданието на подобен род дигитални устройство неприятно, а нашия труд – безсмислен. В резултат крайният потребител може да реши, че не сме си свършили работата и да ни запрати в графата на неблагонадеждните. Истината е, че зад тези няколко книги стои сериозен труд и че ние ще продължаваме да развиваме и усъвършенстваме дигиталните издания в полза на потребителя.

При изготвянето на Е-КНИГИТЕ издателство КОНТЕКСТ се придържа към изискванията на Закона за авторското право и сродните му права.

Препоръчваме на потребителите, които четат EPUB книги на персонален компютър, да ползват следния безплатен софтуер:
Adobe Digital Editions
EPUBReader – a Firefox addon


Гео Милев

Септември

Поема

КНИГИТЕ.НЕТ
Интернет книжарница

Няма коментари:

Публикуване на коментар